Az özönvíz című regény szereplői

A szereplők sorrendje irreleváns, nincs jelentősége, hisz csak felsoroljuk a szereplőket.

Thomas Mitchell

Thomas Mitchell (Tom) New York-i lakós, születése óta itt él a szüleivel. A középiskola elvégzése után elköltözött a nyugati partra, ahol hosszas töprengés után beiratkozott a University of California, Berkeley egyetemre, és geológusként diplomázott. A következő szemeszterben már ismét az iskolapadban ült, és Óceán-mérnöknek tanult. Miután megszerzett 2 diplomát, hazaköltözött a szüleihez, felvételt nyert a New York-i Egyetemre, ahol jogi diplomát is szerzett, és itt ismerkedett meg Mónikával is.

Az iskolai évek után önként jelentkezett katonának, ahol számos kiképzésen vett részt, és több speciális képesítést szerzett. Volt több háborúban is, és számos küldetésen vett részt.

Monica Hartwood

Monica, jómódú szülei által kényelmes életet él. Az iskoláit végig kiváló eredménnyel végezte el, a New York-i Egyetemre már csak az unalom miatt jelentkezett, ám ezt is kiváló eredménnyel zárta, és megszerezte a jogi diplomáját. a New York-ban egy ügyvédi irodában dolgozik, egészen addig, amig az édesapja meghal. Ezután egy kicsit bizonytalanná válik az élete, és Ő hagyja magát sodródni.

Andrew Johnson

Andrew Johnson, az Egyesült Államok elnöke. Ő az egyik olyan elnök, aki ténylegesen segített megoldani a válságos helyzetet, amit az idegenek kényszerítettek az emberiségre.

Walter Hoffburg

Walter Hoffburg Németországban született, és a mai napig német állampolgár, annak ellenére, hogy már harmincöt éve csak látogatóba jár a szülővárosába. Fizikus, és csillagász, ám ezen kívül még több fokozatot is szerzett ezeken a területeken. Walter Hoffburg és Andrew Johnson barátsága még két évtizednyi múltra tekint vissza, amikor is szomszédok voltak, és abban az időben együtt jártak a tampai Bachelor in Physics egyetemre is, ahol a barátságuk elmélyült.

Szergej Szergejevics

Oroszország elnöke, aki elindított egy reformot, aminek keretén belül megtisztította az országát a bűnözéstől, felszámolta a maffia birodalmakat, és megszüntette az Ázsiából beáramló feketegazdaság káros hatásait. Mindezekért nagy tiszteletnek örvend a saját országában, és a nemzetiközi megítélése is nagyságrendekkel jobb, mint valaha volt bármelyik vezetőjének az országában.

Megat Azim

Malajzia diktatórikus vezetője, aki már az első körben elbukott, mert nem akart együttműködni a helyreállítási folyamatban. Őt véglegesen lezárták.

Benjamin Coleman

asdasd

 

 

2022 © Az Özönvíz - Powered By Platinum Design

Log in with your credentials

Forgot your details?